Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ρωσία προς Τουρκία: "Θα καταρρίψουμε τα μαχητικά σας στην Συρία σαν παπάκια"!


Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία να μην διανοηθεί να προχωρήσει στο σχέδιο αεροπορικής προσβολής θέσεων αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία γιατί τα μαχητικά της "θα καταρριφθουν σαν παπάκια στο λούνα-παρκ" (!), έστειλε η Ρωσία μέσω της εφημερίδας "Ισβέστια" η οποία θεωρείται ότι εκφράζει το κατεστημένο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα.
Συγκεκριμένα αναφερόμενη στις διαρροή σε τουρκικές εφημερίδες των σχεδίων εκτέλεσης αποστολών SEAD (καταστολής αεράμυνας) από την τουρκική Αεροπορία ως "εκδίίκηση" για την κατάρριψη του αναγνωριστικού/μαχητικού RF-4E (διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ την πρωτογενή πληροφόρηση και σειρά με άγνωστες λεπτομέρειες της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού) η ρωσική εφημερίδα αναφέρει ότι...

Η συνέχεια  εδώ

1 σχόλιο:

  1. Aπο μικρός ήταν ζωηρός ο Βλαδίμηρος. Για να τον βάλει η μάμουσκα στο μπάνιο, του έριχνε τα παπάκια στο νερό, για να παίζει, το παιδί!

    Αμόλα ρε λεβέντη στο Αιγαίο και λιάνισε ότι τούρκικο πετάει. Ούτως ή άλλος κοινός είναι ο κρυφός εχθρός και για σένα, και για μάς... Η Τουρκία είναι ένα κράτος που Δημιουργήθηκε και κυβερνήθηκε από Εβραίους. Αφού αναρριχήθηκαν αθόρυβα (είχαν εξισλαμιστεί, αλλα διατήρησαν κρυφά την εβραική τους πίστη-επιτρέπεται απο το Ταλμούδ, αν ο σκοπός είναι να βλάψεις Χριστιανούς- στη διοίκηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (Ντονμέδες) χτυπούσαν αλύπητα τους Έλληνες.

    Καί στην Τουρκοκρατία , άρρηκτος ο δεσμός μεταξύ εβραίων και τούρκων αξιωματούχων καθώς και κατά την επανάσταση-ας θυμηθούμε τον «Εβραίο Σιλιχτάρ Μπόδα , την πουτάνα» όπως έλεγε «γαλλικά» ο Γ.Καραισκάκης.
    Αλλά και μετά, με το «συνωστισμό» της Σμύρνης, τις σφαγές των Ποντίων, και τόσα άλλα.
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_24.html

    Κι εσένα Βλαδίμηρε, σε πολέμησε και σε πολεμά ο κρυφός εχθρός. Ξεπουπούλιασέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή