Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το ευγενές ρωσικό έθνος !

2 σχόλια:

  1. Kατανοητή η όποια υποκειμενική συναισθηματική φόρτιση υπέρ ενός έθνους αλλά η δική μας, εντελώς αφόρτιστη τετραήμερα παραμονή στη Μόσχα μας έπεισε περί του εντελώς αντιθέτου, αν και βρεθήκαμε εκεί με τις καλύτερες προσδοκίες για τους Ρώσους.

    Καχυποψία και εχθρότητα όχι μόνο προς εμάς (τους ομοδόξους επισκέπτες...) αλλά και μεταξύ τους, κυρίως,αγένεια ως συνέπεια απαιδευσίας, έξαλλος όχλος γκαίυ και λεσβιών στα πεζούλια της κόκκινης πλατείας να πίνει λαθραίες "μπόμπες" που σέρβιραν μέσα από καμουφλαρισμένες τσάντες διάφορες γριούλες, ε, σίγουρα αυτά που βιώσαμε δεν συνάδουν με το περιεχόμενο του καλοφτιαγμένου βίντεο που, ειλικρινά, θα θέλαμε να είχαμε ζήσει στη Μόσχα.

    Πολύ καλή η πρόθεση του Ιστολογίου σας και ωραία τα θέματά σας, μακάρι οι Ρώσοι να ήσαν όπως τους εμφανίζετε και να μην είχαν διαπράξει και τη σφαγή του Κατύν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρωσικό έθνος αποτελείται από 200 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτά που είδατε, τα είδατε στα πεζούλια της Κόκκινης Πλατείας. Τέλος πάντων, ας το θέσουμε αλλιώς...

      Στην σημερινή Ελλάδα, για να πιάσουμε κι εμάς, ΔΕΝ παρατηρεί κάποιος ούτε ένα δείγμα πολιτισμένης ανθρώπινης συμπεριφοράς.

      Γενικώς, η Λευκή Φυλή, δείχνει να εκπροσωπείται επάξια ΜΟΝΟΝ από τους Ρώσους σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή είναι η εντύπωση σήμερα. Η εντύπωση επαναλαμβάνουμε.

      Πολιτισμένοι, είναι και οι Ιάπωνες θα μπορούσαμε να πούμε. Τής Κίτρινης Φυλής. Εμείς, μιλάμε για τη Λευκή Φυλή πάντως, σήμερα. Όχι πριν από 1.000 χρόνια, ούτε πριν 70 χρόνια. Σήμερα. Αυτά.

      Διαγραφή