Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Ρωσία ο Α/ΓΕΑ






ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ





Αρ. Ανακ. 073/2013


Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη Επίσκεψη Α/ΓΕΑ στη Ρωσική Ομοσπονδία

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, παραβρέθηκε στη Μόσχα, από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2013, ως επίσημος προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής του "Spasskaya Tower International Military Tattoo 2013", το οποίο τελείται υπό την αιγίδα τού Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του συναντήθηκε και είχε συνομιλίες με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Πτέραρχο Viktor Bondarev, ο οποίος τον ξενάγησε στην "Παγκόσμια Έκθεση Αεροπορίας και Διαστήματος MAKS 2013" και παρακολούθησαν από κοινού Αεροπορική Επίδειξη των σύγχρονων αεροσκαφών MiG-35, Su-35 και T-50.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Ρωσικής Κρατικής Εταιρείας Αμυντικών Εξαγωγών "ROSOBORONEXPORT", κ. Anatoly Isaykin, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στο Οπλικό Σύστημα (Ο/Σ) S-300.
Κατά τις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, ο κ. Αρχηγός επισκέφθηκε το περίπτερο του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο είχε αναπτυχθεί από τον ΕΟΤ στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας μας.





Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου